Σχεδιασμός Εργαστηρίων |
Merchandising pharmacy
348611
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-348611,theme-moose,eltd-cpt-2.2,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.1,moose-ver-3.3, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on, vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on, vertical_menu_background_opacity, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Σχεδιασμός - Κατασκευη Χημικών / Φαρμακευτικων Εργαστηρίων

Οι πάγκοι απο πολυπροπυλένιο (pp) παρουσιάζουν υψηλή χημική αντοχή σε οξέα (π.χ. υδροφθορικό οξύ, υδροχλωρικό οξύ) καθώς και σχετικά μεγάλη θερμική αντοχή σε θερμοκρασίες < 110 °C. Τα εγγενή χαρακτηριστικά του πολυπροπυλενίου το κάνουν απαραίτητο σε κάθε χημικό / ιατρικό / φαρμακευτικό  εργαστήριο.

Ως επιφάνεια καθαρίζεται πολύ εύκολα. Τέλος το πολυπροπυλένιο είναι “μαλακό” υλικό και συνεπώς είναι φιλικό για τα υαλικά (δοκιμαστικοί σωλήνες , αντιδραστήρια κ.τ.λ.)

Η εταιρεία μας κατασκευάζει πάγκους / επιφάνειες εργασίας πολυπροπυλενίου σε οποιαδήποτε διάσταση. Οι επιφάνειες εργασίας κατασκευάζονται με υγειονομική γωνία (με πλάτη από 10εκ έως 80εκ).

To πολυπροπυλένιο είναι ένα θερμοπλαστικό πολυμερές που χρησιμοποιείται σε μια ευρεία ποικιλία εφαρμογών συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας και της επισήμανσης, στα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα (π.χ., σχοινιά,χαλιά κτλπ.), χαρτικά, πλαστικά μέρη και επαναχρησιμοποιούμενα δοχεία διαφόρων τύπων, εργαστηριακό εξοπλισμό και εξαρτήματα αυτοκινήτων. Επιπλέον είναι ένα πολυμερές το οποίο γίνεται από το μονομερές προπυλενίου, είναι τραχύ και ασυνήθιστα ανθεκτικό σε πολλά χημικά διαλυτικά, οξέα και βάσεις.

Εξοπλισμός Εργαστηρίων Εξοπλισμός Εργαστηρίων